les comissions de Can Valls i Torre Negrell

Actualment treballem en quatre comissions de feina. Les comissions estan liderades per un membre de la junta directiva, però per participar en aquests grups de treball no cal que siguis associat. Aquest format de treball és obert per a tothom que volen aportar i ajudar al nostre barri.

seguretat

Aquest comitè és per al tema de la seguretat i actualment discuteix sobre els temes robatoris, incendis i caces a prop de la urbanització.

medi ambient

Els veïns estem cansats de la poca consciència i l'incivisme. En aquesta comissió treballem perquè el nostre barri sigui un lloc bonic i sa.

infraestructuras

L´AV ha format un comitè dedicat a la millora de la infraestructura del barri. Amb una varietat de temes que preocupen els residents, l'associació demana ara un pla per millorar les infraestructures a l'àrea.

esdeveniments

Des de la pandèmia ja no hi havia vida social al nostre barri. El 2023 hem iniciat novament activitats per conèixer-nos i crear vida comuna.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.