comissió de festes
 

Nadal

La visita de Papa Noel

La visita del papa Noel al nostre barri, ha estat un èxit de participació de veïns que han volgut que els seus fills formessin part d'aquest dia tan especial, el Pare Noel va portar il·lusió a tots els nens que van participar aquet dia . Gràcies a tots per la vostra participació, podreu veure alguns moments d'aquell dia.

Tallers

Es va fer un taller de manualitats per  adults.

Els veïns

Gràcies a tots per la vostra participació.

La junta

"Voluntaris"

Fiesta Halloween noviembre 2023

Aquestes imatges han estat cedides per :  (C) www.joanroca.net

BASES CONVOCATORIA PRIMER CONCURS DE DECORACIÓ I ILUMINACIÓ DE VIVENDES “HALLOWEEN” DEL BARRI DE CAN VALLS – TORRE NEGRELL 2023

Finalitat i Objecte de la Convocatòria

L’ Associació del  Barri de Can Valls – Torre Negrell de Caldes de Montbui amb la finalitat d’avisar  la participació dels veïns i veïnes del nostre barri, proposa les següents bases per el Primer Concurs de Decoració i Il·luminació de Vivendes “Halloween”

Requisits

Podran participar tots aquells veïns del Barri Can Valls Torre Negrell que decorin les façanes, o balcons de les seves cases.

El tema a desenvolupar és Halloween.

La decoració tindrà que està instal·lada com a molt tard el matí del 31 d’octubre del 2023.

Només podrà presentar-se al concurs un únic projecte per casa.

És obligatori que les façanes o balcons participant tinguin la seva il·luminació i decoració en les condicions que permeti visualitzar clarament l’espai decorat en el seu conjunt per el públic en general.

Jurat

El jurat el formaren tots els visitants que facin el recorregut per les cases decorades. Se’ls hi facilitarà un planell del barri, on estaran totes marcades totes les cases participants i on podran marcar les 3 cases guanyadores.

Al final del recorregut podran deixar les seves puntuacions en el punt d’informació de l’associació del barri Can Valls – Torre Negrell. Aquí ès farà el recompte i s’anunciaran els 3 guanyadors.

És valorarà la creativitat, originalitat, il·luminació, la qualitat de la decoració i l’esperit terrorífic.

En cas d’empat, serà una mà innocent qui decidirà quina serà la casa guanyadora.

Els guanyadors del concurs s’anunciaran el mateix dia 31 d’octubre i a través de les xarxes socials.

Lloc i termini de presentació de sol·licituds

Tots els interessats hauran enviar la inscripció adjunta al correu:

canvallstorrenegrell@gmail.com

El termini d’inscripció començarà a partir del dia següent a la publicació de les bases a la web i RRSS de l’Associació Can Valls – Torre Negrell fins el 29 d’octubre del 2023.

Premis

Veure en el flyer els 3 tipos de premis.

Compromís

La inscripció en el concurs implica l’autorització a prendre fotografies i gravacions a través de mitjans audiovisuals les quals poden ser difoses en publicacions i RRSS.

La participació en el concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases.

Qualsevol imprevist no contemplat en aquestes bases seran resoltes per l’Organització.

HALLOWEEN
2023

La comissió de festes del barri Can Valls Torre Negrell volem convertir el barri amb el més terrorífic, volem passar una bona estona perquè els nens, nenes, i adults passem 2 dies màgics. Posa't disfressa i vina a veure totes les cases decorades, xocolatada i moltes activitats més! 

T'esperem

Els Nens: Protagonistes del Renaixement de la Festa Major.

Amb el desig de retornar la il·lusió i l'entusiasme als més petits, la Festa Major es va reinventar aquest any, atorgant als nens i nenes un paper protagonista. Aquesta transformació no només va enfortir l'essència comunitària, sinó que va crear un ambient màgic i ple d'alegria que va ressonar a cada racó del barri.

Un dels moments més destacats va ser el Concurs de dibuix infantil. Aquí, els petits artistes van donar lliure curs a la seva imaginació, plasmant en les seves obres un univers ple de colors, somnis i esperances. Aquesta activitat es va complementar amb el Maquillatge de fantasia, on els rostres dels nens es van transformar en autèntics llenços. Cada pinzellada narrava una història, fos d'una criatura màgica, un superheroi o un paisatge somiat.

L'ambient festiu també es va traslladar a l'àmbit esportiu. Es van organitzar tornejos de ping pong, bàsquet i futbol, més que simples competències, aquests tornejos es van convertir en espais de camaraderia i aprenentatge. La celebració de cada gol, punt o cistella reflectia l'esperit de joc net i companyonia. I per a aquells amb un esperit més aventurer, el Tir a l'arc va oferir una emocionant oportunitat per aprendre sobre la paciència, concentració i la satisfacció d'assolir un objectiu.

Al finalitzar el dia, la gratitud i alegria als ulls dels nens van confirmar que l'esforç havia valgut la pena. Aquesta Festa Major no només va oferir diversió, sinó que també va sembrar en els cors dels més joves la importància de la comunitat i el compartir plegats.

El dinamisme esportiu i l'emoció van continuar el seu curs al parc de Can Valls, on es va dur a terme un exitós torneig de bàsquet. En aquest racó del parc que ja havia estat testimoni de la passió futbolística durant la Festa Major, ara va prendre vida l'acció d'encerar i les jugades espectaculars del bàsquet. Joves talents es van congregar per exhibir les seves habilitats a la pista, compartint rialles i enfrontant-se a desafiaments a cada partit. Una vegada més, la comunitat es va unir, aquest cop per donar el seu suport i aplaudiments als atletes, en un esdeveniment que va reforçar encara més els llaços entre veïns i amics. Sense cap mena de dubte, el torneig de bàsquet al parc de Can Valls es va sumar a l'esperit festiu que va caracteritzar la Festa Major, reafirmant la importància de l'esport com a mitjà per unir la comunitat al voltant de valors compartits i emocions compartides.

Miri's Way 
- el punt culminant musical

El passat 5 d'agost, el Parc de Can Valls es va vestir de màgia i energia dins el marc de la Festa Major. Miri's Way, projecte musical que encarna la tenacitat i superació de Míriam Hernández, va encisar l'audiència. Des dels seus inicis al 2009, Míriam ha format part de diverses orquestres i conjunts. Malgrat la seva formació autodidacta, ha aconseguit forjar un so propi, ple de matisos i profundament personal. La seva veu, dolça i alhora vigorosa, ha deixat empremta en escenaris tan emblemàtics com el Camp Nou, i és habitual en reconegudes sales de concerts a Barcelona.

Aquella nit a Can Valls, tant joves com adults es van submergir en els seus ritmes, unificant-se en un ball col·lectiu. Després d'un llarg parèntesi, va ser commovedor experimentar de nou aquella eufòria tan pròpia del lloc. L'ovació del públic va ser immensa, i l'entusiasme es va palpar a l'ambient.

 

 

Aquella nit, la Míriam no només va portar la seva música al Parc de Can Valls, sinó que també hi va aportar un toc de glamour inesperat. La seva presència escènica, combinada amb el seu indiscutible talent, va transformar l'ambient del lloc, dotant-lo d'una elegància i sofisticació que van deixar una impressió duradora en els assistents. Va ser evident que la Míriam no només cantava, sinó que també encantava i embellia amb la seva essència, aportant un resplendor especial a Can Valls que serà recordat durant molt de temps.

 

 

Torneig de Dominó Rodri García 

Les celebracions a Can Valls sempre han estat moments plens d'alegria i record. Després d'un llarg recés en les festivitats, el barri ha ressorgit amb una activitat especial dins de la festa major: el torneig de dominó en honor a Rodri García.

Rodri, un estimat company de la comunitat i entusiasta d'aquest joc, s'ha convertit en un emblema de les tradicions del barri. Encara que aquest és el primer torneig que porta el seu nom, l'esdeveniment promet ser una tradició perdurable en la seva memòria, reflectint l'afecte profund i respecte que la comunitat sent per ell.

Amb la participació entusiasta de vuit parelles, el torneig va culminar en una emotiva victòria d'Alfonso Font i Toni. Tanmateix, en un gest carregat de significat, tots dos van decidir que la copa fos per a la vídua de Rodri, permetent-li conservar el trofeu en memòria del seu estimat espos.

A més d'homenatjar a Rodri, també es va tenir present altres membres destacats de la comunitat que han partit, com Manuel Mestres i Juan García, qui en el seu moment també van contribuir a l'esperit d'amistat de veí a Can Valls.

Així, el Torneig de Dominó Rodri García no només marca el retorn de les celebracions al barri sinó que també s'erigeix com un símbol de la unió i amistat que caracteritza a la comunitat de Can Valls. És una invitació a recordar, celebrar i mirar cap al futur amb esperança i gratitud.

Nits Estel·lars: Del Cine a la Pista de Ball a Torre Negrell

Durant la mateixa Festa Major, els veïns de Torre Negrell van tenir l'oportunitat de gaudir d'una nit especial amb el "Cinema a la Fresca". En plena Carrer de Cadi, es va projectar una pel·lícula sota les estrelles, oferint una experiència cinematogràfica única en un ambient distès i comunitari. Al finalitzar la projecció, el ritme no va decaure. DJ Jordi va prendre el relleu, fent ballar a tots els assistents amb la seva música, convertint la nit en una festa vibrant i plena d'energia.

Emoció i Camaraderia: Resum del Torneig de Futbol a la Festa Major de Can Valls i Torre Negrell

En el marc vibrant de la Festa Major de Can Valls i Torre Negrell, un esdeveniment es va destacar com el cor llatent de la celebració: el torneig de futbol que va reunir 60 nens en edats compreses entre els 8 i 14 anys. El que va començar com una competició local aviat es va convertir en una mostra de la passió i l'alegria que el futbol pot despertar en joves i adults per igual.

La diversitat de participants va ser un dels elements més destacats del torneig. No només va representar una àmplia gamma d'edats, sinó també una varietat de procedències. Equips de diferents barris, com Del Saulons, La Font dels Enamorats, Caldes Centre, El Bugarai, Torre Negrell i Can Valls A i B, es van donar cita per demostrar la seva habilitat al camp de joc. Un fet destacable va ser la inclusió de dos equips de noies, les quals van desafiar els estereotips i van demostrar que el futbol és un esport que transcendeix el gènere.

A mesura que va avançar el torneig, l'emoció i l'adrenalina es van apoderar de l'ambient. El que va començar amb una participació local aviat es va expandir quan més nens es van unir a l'esdeveniment des de tots els racons de Caldes. Aquest creixement sobtat va portar a la creació de dues lligues diferents, la Lliga A i la Lliga B, cadascuna amb quatre equips que competirien a la seva respectiva lliga, amb els guanyadors enfrontant-se en la gran final.

Els partits es van dur a terme en ràfegues de 15 minuts, la qual cosa va afegir un nivell addicional d'intensitat a cada encontre. Des de l'inici dels enfrontaments a les 4:30 de la tarda, fins a l'emocionant moment en què van concloure les accions a les 9:45 de la nit, els jugadors van donar el millor de si mateixos al camp. El bramul de la multitud i els aplaudiments dels pares i espectadors es barrejaven amb els crits d'ànim, creant un ambient de suport i camaraderia.

Els pares i cuidadors, observant des de les grades, van compartir la seva satisfacció amb la tria d'activitats per als seus fills en aquest dia especial. Va ser un dia en què els nens van trencar la rutina i es van submergir en l'emoció de la competició esportiva. Com a gest de reconeixement i gratitud, es van atorgar medalles a tots els participants, celebrant els seus esforços i la seva dedicació en el torneig.

En última instància, l'equip de Torre Negrell es va alçar amb la victòria, coronant-se com a campions del torneig. No obstant això, el veritable triomf va ser la unitat que es va forjar entre els joves, la diversitat que es va celebrar al camp i la comunitat que es va reunir per donar suport als futurs atletes. El torneig de futbol a la Festa Major de Can Valls i Torre Negrell va deixar una impressió duradora d'esportivitat, amistat i l'alegria compartida entorn d'un esport universal.

El Camp Nou

Petanca sota el Sol

Dins el marc de la Festa Major, Can Valls va reviure una de les seves tradicions més arrelades: el torneig de petanca. Veïns de totes les edats es van congregar en el punt habitual de joc, demostrant habilitat, estratègia i, sobretot, camaraderia. El que va començar com una simple competència, ràpidament es va transformar en una celebració de comunitat, on les rialles, els aplaudiments i els consells entre jugadors veterans i novells ressonaven sota el sol brillant. La petanca, més que un joc, es va convertir en un símbol d'unió i tradició en aquest dia especial.

i així ho gaudim

va ser un plaer convidar-vos a la nostra festa

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.