esport

Nova Comissió d'Esports de l'Associació de Veïns de Can Valls i Torre Negrell: Un Espai per a l'Encontre i el Moviment Juvenil

En un esforç constant per promoure el benestar i la cohesió social en l'àmbit comunitari, l'Associació de Veïns de Can Valls i Torre Negrell està donant un pas significatiu cap al foment de l'esport i la recreació saludable. Aquest avanç es manifesta a través de la creació d'una nova comissió dedicada exclusivament al tema de l'esport.

Sota la coordinació de Miguel Sánchez, la nova comissió s'unirà a les ja existents —medi ambient, seguretat, infraestructures i esdeveniments—, ampliant l'espectre d'acció de l'associació per beneficiar als veïns de l'àrea.

Un Punt de Trobada per als Joves

Un dels objectius principals d'aquesta comissió és oferir als joves un punt de trobada que funcioni no només com un espai per a l'esport, sinó també com una plataforma per a la interacció social i el moviment físic. En aliança amb l'ajuntament, es buscaran oportunitats i solucions viables per a crear i millorar les instal·lacions i espais esportius existents, amb l'objectiu de fomentar l'activitat física i l'entreteniment saludable.

Integració amb Altres Iniciatives

Com a preludi d'aquesta noble iniciativa, durant la recent festa major, es van iniciar esforços per organitzar tornejos que, en el futur, puguin servir com una finestra per fomentar intercanvis saludables amb altres barris. Aquest tipus d'activitats no només potencia la integració i el companyerisme, sinó que també obre portes a noves amistats i connexions entre veïns i barris veïns.

Participa i Col·labora

L'Associació de Veïns de Can Valls i Torre Negrell convida a tots els interessats en col·laborar amb aquesta iniciativa a posar-se en contacte a través del correu electrònic: canvallstorrenegrell@gmail.com. La participació activa dels veïns serà fonamental per a l'èxit d'aquesta comissió, i totes les mans i veus són benvingudes per aportar idees, suggeriments i, sobretot, per col·laborar activament en la realització de projectes i activitats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.