medi ambient

.

.

 

 

la Cel de Caldes. Comunitat Energètica Local

Caldes de Montbui crea un projecte local per a impulsar la transició energètica i per empoderar  les persones consumidores a través de la producció local d’energia i d’una major independència respecte les grans plantes de generació

Ens veiem de nou el 2024 per a la campanya Let's Clean Up Europe!

L'exitosa campanya Let's Clean Up Europe tornarà el 2024 amb energia renovada i entusiasme. Després de l'impacte positiu generat a l'esdeveniment passat, ens complau anunciar que la campanya Let's Clean Up Europe continuarà el proper any.

La lluita contra la contaminació és una tasca fonamental per a tots nosaltres. Participar a la campanya Let's Clean Up Europe brinda una oportunitat única per contribuir a la cura del medi ambient i generar consciència sobre la importància de preservar la nostra llar comuna.

Esperem comptar amb tu a la campanya Let's Clean Up Europe 2024 per protegir el nostre planeta! Junts, podem assolir un canvi significatiu. T'esperem amb els braços oberts!

ha arribat el temps de canvi

La manca de consciència mediambiental al nostre barri és inacceptable. No es respecta lespai comú. Hi ha un gran nombre de veïns que deixen les escombraries al costat dels contenidors i l'absència de civisme ja no es pot tolerar. Aquest és el començament duna discussió pública per finalment prendre decisions i mesures.

També observem el mateix comportament als nostres boscos. Allí trobem escombraries i enderrocs. Hi ha gent que fuma al bosc i posa en perill les nostres cases. I el que no s'entén, perquè hi ha trànsit industrial al bosc, si hi ha carrers. Els cotxes van amb velocitats perilloses i perjudiquen els vianants, perquè per falta senyalització. Més ben dit, un cotxe d'Amazon o de Correus no ha de passar pel bosc.

 

 

mesures preventives i correctores dels espais

  • senyalització sobre la prohibició d’embrutar els espais
  • papereres (per fraccions) amb un sistema de subjecció de la bossa o tapa, per evitar ’acció del vent Tancar accessos de cotxes
  • cobrar per l’accés a la zona per destinar-ho al seu manteniment
  • càmeres de captació d’imatges
  • aplicar ordenances municipals, amb sancions
  • promoure treball comunitari de neteja
  • campanyes visuals als mitjans de comunicació

la setmana europea de la prevenció de residus

És un projecte del programa LIFE+ de la Comissió Europea.

L’objectiu de la EWWR és adreçar-se al gran públic per tal de promoure accions sostenibles de prevenció de residus arreu d’Europa, destacar el treball que han dut a terme diferents actors mitjançant exemples concrets de prevenció de residus i donar a conèixer les estratègies de prevenció de residus així com la política de la Unió Europea i els seus Estats membres.

Vandalisme a Can Valls i Torre Negrell

Hi ha molt costum de donar la culpa al nostre ajuntament, quan alguna cosa van malament, però entre els nostres veïns n'hi ha alguns amb molt poca ètica. Tal com veiem en aquestes fotos pensen que tenen dret a cremar cartells i deixar les escombraries a les àrees comunes.

Convidem tots aquells que volen canvis al nostre barri a participar en la comissió de medi ambient. Aquest és el lloc on prendrem mesures per al vandalisme.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.